Κρίσιμο διήμερο για Περόνε-κλείνει αθλητικό κέντρο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κρίσιμο διήμερο για Περόνε-κλείνει αθλητικό κέντρο



Κρίσιμο αναμένεται το επόμενο 48ωρο για την προσθήκη του Περόνε, καθώς ο ατζέντης του Αργεντίνου Βέλα Τζούνιορ είχε διαλευκάνει την υπόθεση στο blog της Αθλητικής Γνώμης, ότι σήμερα ή αύριο θα απαντήσει ο παίκτης του.

Οι εξελίξεις στον Ηρακλή τρέχουν όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, καθώς οι στόχοι ήδη έχουν εντοπιστεί και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις. Η περίπτωση του Περόνε είναι πάντα στο προσκήνιο, αφού η απάντηση του αναμένεται σήμερα ή αύριο, όμως υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις αν πάλι ο Περόνε αρνηθεί πρόταση του Ηρακλή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Πάυλο Μυροφορίδη βρίσκονται σε καθημερινή επαφή για τους ποδοσφαιριστές που είναι να έρθουν, και ειδικά για τους νεαρούς παίκτες που είναι σε προτεραιότητα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το αθλητικό κέντρο όπου θα καταλύσει ο Ηρακλής για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο εξωτερικό θα είναι το πρώτο στάδιο όπου θα προετοιμαστούν οι κυανόλευκοι, καθώς θα δώσουν και τρία φιλικά παιχνίδια.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ