Ανακοινώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας- στο ακουστικό για Περόνε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ανακοινώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας- στο ακουστικό για Περόνε




Ο Ηρακλής συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, και δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινώσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Πολλά ονόματα στο τραπέζι για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως λίγοι οι επικρατέστεροι για να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα.
Μετά την απόκτηση των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών (σ.σ. Σμίλτος-Πασάς-Σαραμαντάς), οι κυανόλευκοι έχουν βάλει σε προτεραιότητα να τελειώσουν με τους παίκτες κάτω των 24 ετών που είναι να έρθουν στην ομάδα. Στην Μίκρα δεν βιάζονται να κλείσουν άμεσα έμπειρους ποδοσφαιριστές, καθώς ακόμα τα κασέ είναι αρκετά υψηλά οικονομικά επίπεδα, όπως υπάρχει αναμονή για το αν η διοργανώτρια αρχή της Football League μειώσει τις ποινές για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.



Άπαντες στον Ηρακλή περιμένουν και την απάντηση του Εμάνουελ Περόνε η οποία αναμένεται το προσεχές Σάββατο ή την Κυριακή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Αργεντίνου Βέλα Τζούνιορ. Ο Περόνε έχει ακόμα χρόνια να παίξει ποδόσφαιρο, και η πρόταση των κυανόλευκων δεν περνάει απαρατήρητη για τον Λατινοαμερικάνο στράικερ. Οι προτάσεις από ομάδες της Ασίας μπορεί να είναι οικονομικά πιο δελεαστικές, αλλά ο βαθμός ποιότητας των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα. Η άλλη πρόταση που έχει ο Περόνε στα χέρια του είναι από την Ουρουγουάη. Πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα, και βεβαίως με αρκετά γεμάτα γήπεδα, όμως με ελάχιστες ομάδες να ξεχωρίζουν. Στον Ηρακλή περιμένουν με αγωνία την απάντηση του ''Μανώλη'', αλλά κοιτάνε και τις εναλλακτικές επιλογές. 

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα καταλύσει ο Ηρακλής, μάλιστα οι κυανόλευκοι θα δώσουν και τρία φιλικά παιχνίδια σύμφωνα με όσα δήλωσαν στην χθεσινή συνέντευξη τύπου 10/07 ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης. Το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο εξωτερικό, και το δεύτερο στην Ελλάδα όπου οι κυανόλευκοι θα δώσουν ακόμα 5 φιλικά παιχνίδια. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ