Βέλα Τζούνιορ: '' Το Σαββατοκύριακο η απάντηση του Περόνε'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Βέλα Τζούνιορ: '' Το Σαββατοκύριακο η απάντηση του Περόνε''




Η ''Αθλητική Γνώμη'' επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Περόνε, τον γνωστό από την θητεία του στα ελληνικά γήπεδα Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος μας ανέφερε τα τεκταινόμενα που υπάρχουν για να ντυθεί ο Αργεντίνος φορ στα κυανόλευκα.

Ο Εμμάνουελ Περόνε σαφέστατα έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει στην νέα προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής, όμως καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και το οικονομικό, αφού ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει ήδη αρνηθεί την πρώτη πρόταση που του έγινε.

Σε τι στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Ηρακλή; Ο Βέλα Τζούνιορ ξεκαθάρισε το θέμα λέγοντας:'' Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ηρακλή, και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δοθεί η επίσημη απάντηση από πλευράς του παίκτη μου''.

Όσον αφορά αν ο Περόνε έχει άλλες προτάσεις; Ο Βραζιλιάνος βετεράνος ποδοσφαιριστής είπε:'' Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα από ομάδες της Ασίας (σ.σ. Αζερμπαϊτζάν-  Αραβία). ενώ υφίσταται και πρόταση από ομάδα της Ουρουγουάης''.

Αν αυτές οι προτάσεις από το εξωτερικό είναι σοβαρές όσο του Ηρακλή; : Σαφώς παίζει ρόλο το οικονομικό, όμως ο Περόνε σκέφτεται τις προτάσεις που του έχει χέρια του, αλλά ξέρει τι σημαίνει ο Ηρακλής, διότι είναι χρόνια στην Ελλάδα''.

Υπάρχουν πιθανότητες για τον Ηρακλή να αποκτήσει τον Περόνε:''  Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να απαντήσει ο ποδοσφαιριστής, διότι ζυγίζει τις προτάσεις που του έχουν γίνει. Εγώ επειδή ζω αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, θα ήθελα ο παίκτης να πάει στον Ηρακλή, αλλά δεν κρίνεται από εμένα αυτό, γιατί ο ποδοσφαιριστής είναι αυτός που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του''.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ