Καλά που υπάρχουν ακόμα οι υπάλληλοι στην Μίκρα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Καλά που υπάρχουν ακόμα οι υπάλληλοι στην Μίκρα!




Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν φαίνεται να τα βρίσκει με την '' Ηρακλής Αναγέννηση'' και τα προβλήματα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή θα διογκώνονται ημέρα με την ημέρα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής είχε πει σε όλο το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ αλλά και στους ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή 10-15 ημέρες, αλλά αυτές βλέποντας τις εξελίξεις θα προσπεραστούν χωρίς να βρεθεί λύση.

Οι εγκαταστάσεις της Μίκρας μοιάζουν με ένα στοιχειωμένο σπίτι, καθώς δεν κυκλοφορεί άνθρωπος στην ΠΑΕ Ηρακλής μετά τις 14:00 όταν και οι υπάλληλοι αποχωρούν για το σπίτι τους. Καλά που υπάρχουν και αυτοί και σηκώνουν ένα τηλέφωνο, διότι μπορούσαν να αποχωρήσουν άμεσα αφού και αυτοί είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό. Τα γραφεία της ΠΑΕ λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

Για ακόμα μια φορά αυτός ο σύλλογος ταλαιπωρείται από ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Κάθε ημέρα που περνάει είναι ένα επιπλέον πρόβλημα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και για τον κόσμο που ζει για πολλοστή φορά το θέατρο που παραλόγου με τις εξελίξεις που υπάρχουν στα διοικητικά δρώμενα της αγαπημένης τους ομάδας. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ