Ούτε εχθές απάντησε ο Παπαδόπουλος. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ούτε εχθές απάντησε ο Παπαδόπουλος.



Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν έδωσε ούτε εχθές (13/06) την απάντηση του στους ανθρώπους της ''Αναγέννησης'' κάτι που θα γίνει σήμερα (14/06) σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το περιβάλλον των ανθρώπων της ''Αναγέννηση Ηρακλής''. Αυτή η καθυστέρηση κανείς δεν ξέρει που οφείλεται, κάτι το οποίο έχει εκνευρίσει το ενδιαφέρον των συγκεκριμένων ανθρώπων. Αν δεν υπάρξει και σήμερα κάποια απάντηση δεν αποκλείεται η απόσυρση του ενδιαφέροντος.

Από συζητήσεις άλλο τίποτα ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή που καθυστερεί οτιδήποτε υπάρχει στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα περιμένουν τις εξελίξεις οι οποίες πάνε πίσω την επόμενη χρονιά, αλλά και ο ίδιος διογκώνει τα προβλήματα ημέρα με την ημέρα. Αυτή η ομερτά που υπάρχει στις  διαπραγματεύσεις, εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί και περίεργη, αφού εδώ και ένα χρόνο υπήρχαν φήμες για διάφορους επιχειρηματίες που ήθελαν την ομάδα.

Από το ένα φιάσκο στο άλλο πάει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκε και το θέμα του ομογενή, ή μήπως δεν υπήρξε και αυτό ποτέ; Απάντηση δεν θα πάρουμε μάλλον, αφού μπορεί και εκεί να υπογράφτηκε καμιά ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του (σ.σ. Γιώργο Μπέζα) , γιατί δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να κάνουν έστω και τα αυτονόητα. Και το μεγάλο ερώτημα είναι, γιατί δεν δίνει την ομάδα, αφού και ο ίδιος διατυμπανίζει από εδώ και από εκεί ότι έχει καταστραφεί και διάφορες ακόμα τέτοιες τοποθετήσεις.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ