παοκ, ποιοι φευγουν - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

παοκ, ποιοι φευγουν

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που θα κληθούν μέσα στις επόμενες μέρες από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση για να ενημερωθούν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα σεζόν. Μιλάμε για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια και θα τους ζητηθεί να τα λύσουν μετά από απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη.
Αυτοί που σίγουρα θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Δικέφαλο είναι οι δύο τερματοφύλακες, Σαρλ Ιτάνζ και Σανθ Χακόμπο, που δεν υπολογίζονται (για διαφορετικούς λόγους) από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος θεωρείται αμφιβόλου αξίας (δεν τον θέλει και ο Ιβάν Σαββίδης) και ο δεύτερος πληρώνει τα πειθαρχικά παραπτώματα. Ο Αναστασιάδης ζήτησε αρχικά να τσεκάρει τον Χακόμπο, αλλά τελικά πείσθηκε από τον Ζήση Βρύζα ότι δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Οι δύο πορτιέρο θα έχουν άμεσα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και θα τους ζητηθεί να βρουν ομάδα και να φέρουν πρόταση.
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα καλέσει για αποδέσμευση και τον Νίκο Σπυρόπουλο. Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και ο Άγγελος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον υπολογίζει. Στη "μαύρη λίστα" του έμπειρου κόουτς είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, ο Μαντούρο.
Ο Ολλανδός δεν αρέσει στον Αναστασιάδη (όλοι καταλαβαίνουμε γιατί) και έχει ζητήσει από τον Βρύζα να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Βρύζας θα προγραμματίσει τις επόμενες μέρες συνάντηση με τον μάνατζέρ του για να βρεθεί λύση και να σπάσει το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ. Κάτι, πάντως, που μόνο εύκολο δεν είναι από τη στιγμή που ο παίκτης αμείβεται με 500 χιλιάρικα το χρόνο.

http://www.sportdog.gr/apokleistika/article/236232/bomba-me-apoxorisi-kai-dimioyrgia-neas-omadas

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ