Αποδείξεις καταθέσεων, και ο επιφυλακτικός κόσμος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Αποδείξεις καταθέσεων, και ο επιφυλακτικός κόσμος



Σαφέστατα πρόκειται για μια θετική εξέλιξη μετά στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, και μιλάμε βέβαια για την έλευση του  ομογενή επιχειρηματία Σπύρου Παπαθανασάκη. Με όσα έχει δηλώσει ως τώρα δείχνει να κατέχει το πλάνο για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, και μάλιστα να είναι έτοιμος να στείλει ένα σημαντικό ποσό ώστε να παραμείνουν οι παίκτες στην ομάδα.

Σίγουρα το άκουσμα μιας τέτοιας είδησης έφερε μια ψυχολογική ανάταση στον κόσμο της ομάδας, όμως και οι πιο αισιόδοξοι κρατούνε επιφυλακτική στάση, διότι δεν έχουν αντικρίσει τα μάτια τους ουκ ολίγα την φετινή χρονιά. Αφού όσες προτάσεις υπήρξαν κατά την φετινή περίοδο για την ΠΑΕ Ηρακλής κατέληξαν σε φιάσκο. Και τρανό παράδειγμα είναι η περίπτωση των Ιρανών, καθώς οι οποιεσδήποτε συζητήσεις έγιναν σε κλειστό κύκλο, αγνοώντας τα προβλήματα που υπήρξαν, όπως και την αγωνία του κόσμου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις o Σπύρος Παπαθανασάκης δείχνει με τις επίσημες τοποθετήσεις του στα ΜΜΕ ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής και σκοπεύει να καταθέσει αρχικά το ποσό των 250.000 δολαρίων ώστε να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και να παραμείνουν στην ομάδα.

Το θέμα βέβαια είναι με το που θα κατατεθούν αυτά τα χρήματα, ποιος ακριβώς θα αναλάβει την διαχείριση τους εδώ στην Ελλάδα. Είναι γνωστό σε όλους ότι τα χρέη του Θόδωρου Παπαδόπουλου θα τα καλύψει ομογενής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε στον Καναδά . Όμως με τα χρήματα αυτά πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες για να παραμείνουν στην ομάδα, και σιγά-σιγά να ξεκινήσει να παίρνει μπροστά ο Ηρακλής για την επόμενη περίοδο. Εφόσον σταλθούν τα χρήματα, άπαντες θα περιμένουν αποδείξεις για το που πήγαν αυτά τα λεφτά που έστειλε ο Σπύρος Παπαθανασάκης, διότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Θόδωρου Παπαδόπουλου. 

Για εξακρίβωση των όσων λέμε, εδώ και αρκετό καιρό ο τωρινός μεγαλομέτοχος της ομάδας Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν έχει τοποθετηθεί για τα όσα συζητάει με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους, και γενικώς με τους συνεργάτες τους δεν έχουν αναφερθεί καθόλου στις προτάσεις που υπήρξαν, γεγονός το οποίο κρατάει επιφυλακτικό τον κόσμο για τις επόμενες ενέργειες του. 

Γι αυτό το λόγο τονίζουμε για ακόμα μια φορά ότι εφόσον έρθουν τα χρήματα περιμένουμε απτές αποδείξεις της κατάθεσης και διαχείρισης τους. 


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ