Η μυστικοπάθεια της επόμενης ημέρας. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η μυστικοπάθεια της επόμενης ημέρας.




Οι ημέρες περνούν χωρίς ουσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο διοικητικό κομμάτι. Οι δυο προτάσεις που πιθανολογείτε ότι υπάρχουν (σ.σ. Αναγέννηση- Ομογενής) δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα, πράγμα το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Το χρονικό όριο που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας προς τους ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους έχει λήξει ήδη. Άπαντες ποδοσφαιριστές θα επιλέξουν πλέον τον δικό τους δρόμο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, και όπως πάνε τα πράγματα στο τέλος η Μίκρα θα μοιάζει με ένα στοιχειωμένο κτήριο. Η υπομονή δε των απλήρωτων υπαλλήλων είναι παροιμιώδης, αφού παραμένουν στα γραφεία της ΠΑΕ και περιμένουν μια ελπιδοφόρα εξέλιξη που δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα.

Επανερχόμαστε όμως στο πρωτεύων θέμα όσον αφορά των προτάσεων που έχει ο Θόδωρος Παπαδόπουλος στα χέρια του. Το όλο σκηνικό είναι ακριβώς αντιγραφή της περίπτωσης των Ιρανών, και φυσικά μιλάμε για τον Έλληνα ομογενή από τον Καναδά. Για ακόμα μια φορά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τους καθ' ύλην αρμόδιους που  χειρίζονται το θέμα, και επικρατεί μια μυστικοπάθεια σαν απόρρητο κυβερνητικό έγγραφο.Προσπαθούμε εδώ και καιρό να επικοινωνήσουμε με τους κ. Μπέζα και Παπαδόπουλο, με αρνητικά αποτελέσματα πάραυτα καθ'ότι και οι δυο τηρούν μια τακτική απόκρυψης.

Εμείς δεν θέλουμε να αποκομίσουμε οφέλη από την είδηση, αλλά ούτε και να κομπάσουμε. Απλά ο Θόδωρος Παπαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του χρωστάει στον κόσμο μια σαφή εξήγηση. Διαισθανόμαστε την κραυγή αγωνίας του κόσμου που βλέπει στην ομάδα να καταστρέφεται πάλι αυτό που προσπαθούσε να επιδιορθωθεί. Και μιλάμε βέβαια για το θέμα του ΑΦΜ της ΑΕΠ.

Όταν και πήρε ο Ηρακλής το ΑΦΜ αρκετοί πίστεψαν ότι έρχεται μια αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό όπως αποδείχτηκε την πράξη. Με υποσχέσεις που αποδείχθηκαν αερολογίες, αλλά και με πράξεις που στοίχησαν σοβαρά στην ομάδα.

Έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει να υπάρξει ένα ίχνος αξιοπρέπειας από την μεριά του Θόδωρου Παπαδόπουλου, και να δώσει επιτέλους εξηγήσεις για ότι συνέβη μέχρι τώρα. Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πρέπει να γίνει και η συνέλευση των  μετόχων της ΠΑΕ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αγόρασαν μετοχές, και σαφέστατα πρέπει να δοθούν διευκρινήσεις για ότι έγινε μέσα στην χρονιά, όπως έγινε και πέρσι σε αίθουσα του Revency Casino Θεσσαλονίκης.

Δεν απαιτούμε εμείς εξηγήσεις από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, αλλά ο κόσμος του Ηρακλή, και τον οποίο ξεχνάει ο κ. Παπαδόπουλος ότι υπάρχει. Όσοι μπήκαν στην ΠΑΕ για να βοηθήσουν είδαν με τα μάτια τους τις ατασθαλίες που υπήρχαν, αλλά εσύ Θόδωρε Παπαδόπουλε διατυμπανίζεις ότι διαπραγματεύεσαι την επόμενη ημέρα του Ηρακλή, και ότι θα βρεις άμεσα την λύση. Άρα πρέπει επιτέλους να βγεις και να δηλώσεις αν υπάρχουν προτάσεις, ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους μιλάς, τι ζητάς για να δώσεις την ομάδα.

Το χρωστάς στον βασανισμένο και απηυδησμένο κόσμο του Ηρακλή!


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ