Που θα πάει αυτό με την διαιτησία; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Που θα πάει αυτό με την διαιτησία;




Ο Ηρακλής πέταξε δυο βαθμούς στο ΕΑΚ Βόλου, και βλέπει και την διαιτησία να είναι αντίπαλος του. Δεν είναι δικαιολογία η διαιτησία, αλλά ο Ηρακλής στερήθηκε βαθμό, είτε βαθμούς από ανθρώπους οι οποίοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Σε δυο από τα τρία παιχνίδια που έδωσε ο Ηρακλής, οι αντίπαλοι των κυανόλευκων είχαν εκδώσει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας (σ.σ Ηρακλής Ψαχνών- Ολυμπιακός Βόλου).

Η αρχή ξεκίνησε με τον Ηρακλή Ψαχνών, όταν ο διαιτητής Φουκάκης δεν επέδειξε χέρι του Ντάνιελ μέσα στην περιοχή. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών πήγε άτσαλα πάνω στην μπάλα για να την διώξει από την περιοχή, όμως αυτή βρήκε καθαρά πάνω στο χέρι του, αλλά ο κ. Φουκάκης του συνδέσμου Ηρακλέιου συνέχισε το παιχνίδι κανονικά χωρίς να υποδείξει την παράβαση. Την ίδια ημέρα υπήρξε ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ηρακλής για την διαιτησία του κ. Φουκάκη, αλλά κανενός το αυτί στην ΚΕΔ δεν ίδρωσε.



Πράγμα το οποίο συνέβη και στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

Στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αιγινιακό ο Ντάριο Ζάχορα έκανε την ατομική ενέργεια, μπήκε μέσα στην περιοχή και ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων φαίνεται να βρίσκει τον Κράτη επιθετικό. Πρόκειται για μια δύσκολη φάση, αλλά και σε όλο το παιχνίδι ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ζούγρας είχε δείξει και αρκετές κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Οι πολλές κίτρινες κάρτες είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Ηρακλή, αφού οι κυανόλευκοι δεν έχουν και το πιο ποιοτικό ρόστερ.



Ελπίζουμε το τέλος αυτής της αντιμετώπισης της ΚΕΔ προς τον Ηρακλή να σταμάτησε εχθές. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι πρώτα φταίει ο ίδιος ο Ηρακλής που στο χθεσινό παιχνίδι ήταν άτολμος, αλλά και φοβισμένος, διότι διαφύλαξε περισσότερο τα νώτα του, παρά πήγε να πάρει το τρίποντο στον χθεσινό αγώνα. Όμως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, πάυει να είναι σύμπτωση λέει ο λαός μας, και φυσικά μιλάμε για την διαιτησία όπου αντιμετωπίζει ο Ηρακλής. Ο διαιτητής κ. Μαντάκης έχει σφυρίξει και στην Σούπερλιγκα. Εχθές υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που υπέπεσε σε λάθη εις βάρος του Ηρακλή. Το επικίνδυνο μαρκάρισμα του Αρβανίτη πάνω στον Σιατραβάνη λίγο πριν αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο κεντρικός αμυντικός Ολυμπιακού Βόλου. Όπως και το αστείο πέναλτι που δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων στο 95' λεπτό, όταν ο Μόνχε έπεσε μόνος του.



Όταν ο Ηρακλής είναι ανύπαρκτος στα κέντρα αποφάσεων, και δεν έχει μια κεφαλή αυτή η ομάδα που θα της αναλογεί, κάποιοι αυτό τον ιστορικό σύλλογο έτσι θα τον αντιμετωπίζουν. Κακά τα ψέματα, αλλά έτσι ακριβώς είναι!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ