Απόκρουσε Μαντάκη, αλλά προβλημάτισε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Απόκρουσε Μαντάκη, αλλά προβλημάτισε



Ο Ηρακλής έφερε ισοπαλία μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου και έχασε χρυσή ευκαιρία να φτάσει τους 7 βαθμούς, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από νωρίς λόγω κόκκινης κάρτας του Αρβανίτη.

Οι κυανόλευκοι λίγο έλειψαν να χάσουν το παιχνίδι, αφού ο προκλητικός κατά του Ηρακλή διαιτητής Μαντάκης καταλόγισε πέναλτι στο 95' λεπτό, όταν ο Μόνχε έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Χουάντερσον απόκρουσε το πέναλτι του Κρίστομπαλ και κράτησε ζωντανό τον Ηρακλή μέσα στα play off, και πλέον πρέπει να κάνει το απόλυτο στην έδρα του με Κέρκυρα την Τετάρτη, και Νίκη Βόλου την Κυριακή, ώστε να μπει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, ή του μπαράζ.



Η βαθμολογία παρέμεινε στο -6 από την δεύτερη θέση, όμως ο Ηρακλής πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να ξεκινήσει την δική του αντεπίθεση. Στο σημερινό παιχνίδι ο Ηρακλής ήταν άτολμος, αφού φοβήθηκε την μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων. Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ηρακλή, αφού η πρώτη σέντρα του Σταμάτη Καρρά κατέληξε στα δίχτυα, όμως η μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα βρήκε στο κεφάλι του Σαββίδη.  Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι του Πουρτουλίδη, μετά από χέρι που επέδειξε ο κ. Μαντάκης σε χέρι του Αρβανίτη.

Το συμπέρασμα του σημερινού αγώνα είναι ότι ο Ηρακλής πρέπει να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του. Με δέκα παίκτες δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια άμυνα και να μην δημιουργείς. Σίγουρα οι κυανόλευκοι είχαν πολλές απουσίες, αλλά σήμερα θα επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά, ότι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία ώστε να φύγει ο Ηρακλής με το τρίποντο.

Πάλι καλά να λέμε που ο Ηρακλής είχε τον Χουάντερσον και αποσόβησε την ήττα. Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο η διαιτησία, αλλά ο ίδιος ο Ηρακλής. Τα δυο παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια των play off, όπου ο Ηρακλής θέλει μόνο νίκες (σ.σ Κέρκυρα- Νίκη Βόλου).

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιανάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ