Όχι άλλο Dejavu! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Όχι άλλο Dejavu!




Ο Ηρακλής δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Καρδίτσα για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου του, αφού κατά ένα περίεργο τρόπο η αστυνομία της Καρδίτσας έδωσε το οκ, ώστε να υπάρχει και ο κόσμος του Ηρακλή.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι κυανόλευκοι πρέπει να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα για μην μπούνε σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος χρειάζεται μόλις ένα βαθμός ώστε να κλειδώσει την είσοδο της στα play off, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο Ηρακλής να κατέβει για την ισοπαλία. Κάτι το οποίο συνέβη στο Αιγίνιο, όπου οι κυανόλευκοι για 65' λεπτά αναλώθηκαν σε αμυντικό παιχνίδι.

Εάν αναλογιστούμε την περσινή πορεία της ομάδας, παρατηρούμε ότι στα κρισιμότερα παιχνίδια ο Ηρακλής δεν ήταν αυτός που έπρεπε, και βίωνε ήττες οι οποίες του στερούσαν την βαθμολογική αναρρίχηση και εν τέλει την άνοδο. Πιστεύουμε ότι το πάθημα έγινε μάθημα, και ότι σε τέτοιους σημαντικούς αγώνες θα πρέπει το πάθος, η δίψα, και η θέληση να υπερισχύουν έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου. Τρανό παράδειγμα το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ο Ηρακλής βέβαια δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική φάση, όπως ήταν πριν από δυο μήνες όπου και έκανε την αντεπίθεση του με καλό ποδόσφαιρο το οποίο έφερε τους κυανόλευκους στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αυτή την στιγμή αυτό που προέχει είναι το θετικό αποτέλεσμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, ώστε να εξασφαλίσει την είσοδο στα play off. Έστω και αν ο Ηρακλής δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά, σε αρκετά παιχνίδια πήρε αυτό που ήθελε. Τώρα όμως χρειάζεται να είναι ένας πραγματικός Ηρακλής γιατί, πρώτον πρέπει να μπει στα play off, και δεύτερον να ξαναβάλει μπρος την μηχανή του, ώστε να πετύχει τον στόχο του. Ο κόσμος θέλει έναν Ηρακλή όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και όχι έναν Ηρακλή κόντρα στον Τύρναβο.

Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε στην διοίκηση του Ηρακλή, αλλά και σε αυτούς που συμβάλλουν στην προσπάθεια. Η ομάδα πρέπει να προστατευτεί με κάθε τρόπο, καθώς μπαίνει στην τελευταία ευθεία πριν τα play off, και πρέπει να επιστήσει την προσοχή της στα πάντα. Πριν από λίγο καιρό ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας,αναφέρθηκε σε κάποιες ομάδες οι οποίες υποστηρίζονται από το σύστημα για την είσοδο τους στα play off, είτε για την άνοδο. 

Επειδή ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δεν παίζει εντός αυτού του συστήματος. πρέπει η διοίκηση του να αναλογιστεί τις ευθύνες που πρέπει να πάρει. Τα εμπόδια θα είναι πολλά και δεν πρέπει να λιποψυχήσει κανείς, ούτε σε κακές διαιτησίες, ούτε σε περίεργες ποινές, ούτε να πέσει στο τρυπάκι των δηλώσεων από παράγοντες άλλων ομάδων, γιατί πολύ απλά είναι ο Ηρακλής.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ