Παρακαλάνε να μείνει ο Όγιος. Τέλος ο Τεννές. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Παρακαλάνε να μείνει ο Όγιος. Τέλος ο Τεννές.



Ο Γκιγιέρμο Όγιος δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο ώστε να μείνει στην ομάδα, μετά το ναυάγιο με τον Μπάμπη Τεννέ. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλής ήταν άκρως αρνητικοί σε μια τέτοια περίπτωση, και μιλάμε για την απομάκρυνση του Αργεντίνου τεχνικού.

Φαίνεται πως ο Θόδωρος Παπαδόπουλος έχει χάσει εδώ και καιρό την κατάσταση από τα χέρια του, και όταν βρήκε συμπαραστάτες επανήρθε στο προσκήνιο κάνοντας άνω κάτω την ομάδα λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον τελικό του Σαββάτου.

Ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα από της εξόδου από την ''Ηρακλής συμμετοχών''. ήταν ο Χρήστος Νίκου, και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν και άλλες.

Η συνέντευξη τύπου αναβλήθηκε, καθώς αύριο αναμένεται έκτακτη γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη Ηρακλή στις 7 μ.μ.

Το θέμα του Όγιος βρίσκεται σε εξέλιξη, και για οποιαδήποτε πληροφορία θα μεταφερθεί άμεσα από το blog της ''Αθλητικής Γνώμης''.

Νεότερη ενημέρωση

*Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος θα έχει συνάντηση με Όγιος ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή. Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος ακύρωσε την συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ και θέλει την παραμονή του Γκιγιέρμο Όγιος

* Σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Δόβελου  στον Arena fm δήλωσε: '' Ότι θα παραιτηθούν και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής του Δ.Σ από την ''Ηρακλής συμμετοχών ''.

* Oι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα βρεθούν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Γκιγιέρμο Όγιος, όπου θα συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας, και για την επιστροφή του Αργεντίνου τεχνικού στον πάγκο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ