Οι παίκτες θέλουν πίσω τον Όγιος! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Οι παίκτες θέλουν πίσω τον Όγιος!





Η τραγελαφικότητα στον Ηρακλή συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς καθώς αναμένεται και οι υπόλοιποι τρεις άνθρωποι από το Δ.Σ της ΠΑΕ να δηλώσουν την παραίτηση τους (σ.σ. Πετρίδης, Ιωακεμίδης, Δόβελος).  Εφόσον γίνει αυτό η ΠΑΕ θα μείνει εντελώς ακέφαλη από διοίκηση, ενώ τα οικονομικά ζητήματα τρέχουν. όπως και το θέμα της αδειοδότησης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θέλουν πίσω τον Γκιγιέρμο Όγιος, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους όλοι μαζί για την επιστροφή του Ηρακλή στην Σούπερλιγκα. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να πείσει τον Αργεντίνο απ' ότι φαίνεται να γυρίσει πίσω στον πάγκο, αφού και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο έλεος του Θεού.

Αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών του Ηρακλή βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Αργεντινίνος τεχνικός, ζητώντας του την επιστροφή. Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση που σπάνια βλέπουμε στο ποδόσφαιρο. Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει την απάντηση που θα δώσει ο Γκιγιέρμο Όγιος, αφού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την συμπεριφορά των παραγόντων που απαρτίζονταν από το Δ.Σ της ΠΑΕ.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη το blog της Αθλητικής Γνώμης θα σας κρατάει ενήμερους....

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ