Η θηλιά στον λαιμό του! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η θηλιά στον λαιμό του!





Ο Ηρακλής αυτοκτόνησε στην Καρδίτσα, και έχασε με 2-1 βάζοντας για καλά την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη στο παιχνίδι των play off. Η τελευταία αγωνιστική θα τα κρίνει όλα, καθώς ο Ηρακλής υποδέχεται την Ζάκυνθο στο Καυτανζόγλειο, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με την Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με γκολ του Τσιλιανίδη, αλλά τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο Ηρακλής έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανατρέψουν την κατάσταση. Πλέον το παιχνίδι κόντρα στην Ζάκυνθο χαρακτηρίζεται ως ο πραγματικός τελικός για την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος η οποία παίζει με την φωτιά εδώ και αρκετό καιρό.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν ήταν ανώτερη του Ηρακλής, όμως εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο γκολ το λάθος του Πουρτουλίδη ο οποίος άργησε να δώσει την μπάλα στον συμπαίκτη του με αποτέλεσμα ο Χατζηρίζος να την κλέψει και να κάνει το τυχερό 1-1. Το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο 94' όταν ο Υφαντής πρόλαβε στην έξοδο τον Κολίτση και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αποδοκιμάστηκαν δίκαια από τον κόσμο της ομάδας, αφού τους είχαν δοθεί αρκετές ευκαιρίες ώστε να τελειώσουν από πιο νωρίς την υπόθεση play off. Σαφέστατα όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύεσαι, τότε στο τέλος θα παίξεις με την φωτιά.

Το γεγονός είναι ότι ο Ηρακλής εδώ και δυο μήνες περίπου δεν είναι αυτός που έκανε το 9/10. Το σκορ μπορεί να είναι πλασματικό, όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σε κανέναν! Τα πράγματα είναι απλά, και ο Ηρακλής πρέπει να κερδίσει πάση θυσία την Ζάκυνθο ώστε να μην χαθεί ακόμα ένας στόχος τόσο νωρίς.

Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και πράξτε το αυτονόητο!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ