22. ΦΡΌΥΝΤ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

22. ΦΡΌΥΝΤ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ...

  • Το να μην θέλει κανείς να καταλάβει γιατί εδώ και αιώνες,ο Παναθηναϊκός πηγαίνει τόσο καλά στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στο ελληνικό πρωτάθλημα ,με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση , τις ομάδες της Θεσσαλονίκης να στροβιλίζονται στην τεταρτοπέμπτη θέση,και να αναρωτιέται ,σημαίνει ότι έχει πρόβλημα με την θέση του στην δομημένη κοινωνία μας.



  • Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα για κατανόηση στην ευκολονόητη ελληνική κοινωνία και οι τοπικοί φωστήρες της δημοσιογραφίας το έχουν καταλάβει και πωλούν στην αγραμματοσύνη των πελατών τους αναλύσεις τύπου ANTREW HEWOOD(πολιτικές ιδεολογίες) ή JOHN RALLS (ο πολιτικός φιλελευθερισμός),φύκια δηλαδή, μιας και ο μέσος αθλητικογράφος είναι απόφοιτος αλάνας,για μεταξωτές κορδέλες...


  • Το να αναρωτιόμαστε γιατί μόνο ο Ολυμπιακός του κ.Κόκκαλη(και παλιότερα του Νταιφά,Γουλανδρή,κα.) είναι ο αιωνόβιος έλληνας πρωταθλητής και γιατί μόνο ο Παναθηναϊκός του κ. Βαρδινογιάννη(Πατέρα,Γιαννακόπουλου,Βγενόπουλου, και σια)δευτεραθλητής και ευρωπρωταγωνιστής,είναι σαν να αναρωτιόμαστε γιατί το ΠΑΣΟΚ ή η Ν.Δ είναι μόνο κυβερνητικά κόμματα και γιατί όχι το Σ.Ε.Κ ,οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-εναλλακτικοί και το Ε.Κ.Κ.Ε.


  • Για να βρούμε την απάντηση δεν χρειάζεται ψυχανάλυση...Έλεγε ο Καντ'' η ειλικρίνεια είναι το μοναδικό στέρεο έδαφος για κάθε συνείδηση. Ας τολμήσουμε να κοιταχτούμε στον καθρέπτη. ΦΡΟΥΝΤ,ΑΠΟΛΎΕΣΑΙ..

ΧΑΡΗΣ ΓΚ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ